Preskočiť na obsah

    Domáci tím HC UNIZA sa včera večer stretol so silným súperom, Gladiators Trenčín, v nádeji, že si vybojuje postup do play off. Avšak ich ambície definitívne zhasli, keď Gladiators získali všetky tri minúty za výhru 0:4.

    Už v prvej tretine sa Gladiators podarilo otvoriť skóre vďaka úspešnému zakončeniu Koncira A., ktorý odrazil hokejku do siete za bránkovou čiarou. Domáci tím sa snažil odpovedať, ale ich snahy boli narušené, keď Skvarka M. z Gladiators pridal ďalší gól v druhej tretine. Situácia sa ešte viac zhoršila pre Domácich, keď Smolka E. využil početnú výhodu v tretej tretine a zvýšil náskok Gladiators na 3:0. Aj napriek úsiliu domácich hráčov, za ktorých sa po svalovom zranení predstavil po takmer polročnej pauze Jakub Sihelský, Gladiators kontrolovali hru až do záveru stretnutia. Smolka E. z Trenčína dokonca pridal štvrtý gól, čím definitívne zapečatil osud zápasu.

    Pre Domácich hráčov to bola bolestivá prehra, ktorá ich zanecháva bez nádeje na postup do play off. Ich nízka efektivita počas celej sezóny sa ukázala ako rozhodujúci faktor, a táto prehra ich teraz stavia pred nepríjemnú realitu – sezóna skončí po ich ďalších stretnutiach s Nitrou a Osvienčimom.